Data-infrastructuur

Image

Tooling voor grote onderzoeksprojecten

Bij complexe internationale enquêtes worden vaak verschillende landen betrokken. U moet de vergelijkbaarheid, data-integriteit en veiligheid waarborgen. Er zijn verschillende ontwikkelingsprocessen bij betrokken. Het ontwikkelen van een nieuwe golf is een uitdaging waarin we u kunnen begeleiden.

We begrijpen en ondersteunen ingewikkelde vertaalprocessen. Bovendien kunnen we vragenlijsten op meerdere manieren opstellen. Centerdata is een ervaren speler in de internationale wereld van dataverzameling. We weten dat elke studie zijn eigen workflow heeft en elke studie een eigen plan van aanpak nodig heeft.

Image

Waarom samenwerken met Centerdata?

Centerdata heeft ruime ervaring met het ondersteunen van de complexe workflows van grote internationale survey-onderzoeken.

Denk daarbij aan een enquête in meerdere talen en varianten of waarbij de coördinatie verspreid verloopt vanuit meerdere instellingen. Of waarbij het veldwerk uitgevoerd wordt door verschillende instanties, of waarbij de antwoorden misschien moeten worden overgedragen aan andere respondenten. Kortom; wanneer de benodigde data-infrastructuur complex van aard is, dan is de DataCTRL suite-oplossing, ontwikkeld door Centerdata, onmisbaar.

De mogelijkheden om data-infrastructuren te laten bouwen

Centerdata ondersteunt al meer dan 15 jaar verschillende grote internationale survey-onderzoeken. We hebben software ontwikkeld om grootschalige onderzoeksprojecten te ondersteunen en hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van vragenlijsten en tooling.

Deze ervaring met het ondersteunen en beheren hiervan heeft geresulteerd in de DataCTRL-suite. De perfecte omgeving om uw enquêteontwikkeling en dataverzameling te definiëren en te hosten.

Voor elke stap in de meertalige enquêtelevenscyclus hebben we tools ontwikkeld. Deze tools functioneren uitstekend onafhankelijk van elkaar. Tegelijkertijd bieden de tools samen het solide raamwerk voor een ​​succesvolle dataverzameling.

In verschillende Europese fondsen en raamwerken zijn we betrokken bij ’s werelds toonaangevende data-infrastructuren. We leveren bijdragen aan gerenommeerde internationale studies en infrastructuren zoals de European Social Study (ESS), de Survey of Health, Ageing and Retirement in Europe (SHARE), de Europese Values ​​Study (EVS), het Gender and Generation Program (GGP).

Meer weten? Neem contact op.

Ontmoet het gehele team
drs. Eric Balster
drs. Eric Balster
Hoofd afdeling IT & Development
drs. Maurice Martens
drs. Maurice Martens
Senior wetenschappelijk programmeur
Iggy van der Wielen BSc
Iggy van der Wielen BSc
Development manager