Beleidsonderzoek & Analyse

Berkay Serceoglu MSc

Assistent onderzoeker

In contact komen met Berkay Serçeoğlu?

Mail of bel, wij horen het graag.

Berkay is begin 2024 bij Centerdata aan de slag gegaan als onderzoeksassistent binnen de afdeling Beleidsonderzoek & Analyse. In deze functie levert hij een bijdrage aan diverse projecten.

Na het afronden van zijn bacheloropleiding in Psychologie aan de Radboud Universiteit, waar hij kennis en ervaring opdeed in statistiek en experimenteel onderzoek, vervolgde Berkay zijn studie met een tweejarige Research Master in Cognitive Neuroscience. Hij specialiseerde zich in Perception, Action, and Decision-making. Tijdens deze masteropleiding vervulde Berkay in zijn laatste jaar de rol van stagiair-onderzoeker bij Wageningen Food & Biobased Research. In het kader van deze stage schreef Berkay zijn scriptie, waarin hij de relaties onderzocht tussen verschillende stressmeettechnieken en executieve functies bij militairen in opleiding die hoge stressniveaus ondervonden tijdens een veldoefening.

Dankzij deze praktijkervaring heeft Berkay niet alleen geleerd hoe diverse databronnen te analyseren zijn, maar ook hoe hij zijn bevindingen op een heldere manier kan communiceren.