IT & Development Staf

Linda Uijtdewilligen

ISO co├Ârdinator

In contact komen met Linda Uijtdewilligen?

Mail of bel, wij horen het graag.

Over Linda Uijtdewilligen

Linda is sinds februari 2021 werkzaam bij Centerdata als ISO-co├Ârdinator. Zij is verantwoordelijk voor de inrichting van de documentatie, procedures en werkinstructies, en de administratie en bewijsvoering voortkomend uit de vigerende ISO-normeringen en de communicatie daarover. ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 zijn de ISO-normeringen die onder haar portefeuille vallen.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het aanleveren van rapportage-informatie en het proces van interne en externe audits voor de beoogde certificeringen.

Linda heeft brede kennis opgedaan op kwaliteitsgebied binnen verschillende bedrijven en is vanaf 2017 bezig met het opstellen en verbeteren van bedrijfsprocessen, het intern beleid en kwaliteitsmanagement (ISO 9001). Om haar ISO-kennis uit te breiden heeft zij in 2020 het certificaat ISO 27001 behaald.

Linda heeft een studie gevolgd aan de Avans Hogeschool, richting bedrijfskunde. Tijdens de opleiding heeft zij onder andere kennis opgedaan van PDCA-cyclus die terugkomt in de ISO-normeringen.