L-LogiC
Bevorderen van de deskundigheid van logistieke organisaties op het vlak van lean management

L-LogiC heeft als doel de deskundigheid van logistieke organisaties op het vlak van lean management te bevorderen. L-LogiC traint, certificeert en ondersteunt de Lean Logistiek Coach (LLC). Deze begeleidt logistieke organisaties in het eigen maken van de lean management filosofie. L-LogiC is verantwoordelijk voor de benchmark analyse met bijbehorende database en beheert het discussieforum op de website. Daarnaast zorgt het voor de verdere ontwikkeling van het instrumentarium.

Wij hebben voor L-LogiC een benchmark site ontwikkeld waarin logistieke organisaties hun prestaties op verschillende gebieden kunnen vergelijken. Bijvoorbeeld met andere partijen in soortgelijke sectoren, maar ook met resultaten uit het verleden. Hierdoor krijgen ze een goed inzicht in hun positie, mogelijkheden en ontwikkeling met de LLC.

Naast inzicht in de performance van de verschillende ondernemingen biedt de door CentERdata ontwikkelde website ook cursusmateriaal en een platform waar ondernemingen met elkaar kunnen discussiëren over resultaten en problemen bij toepassing van de methode.

Kenmerken

  • Benchmark site met interactieve grafieken
  • Samen resultaten bespreken met branchegenoten
  • Inzicht in performance optimalisaties door presentatie van longitudinale gegevens

Vergelijkbare projecten