Iggy van der Wielen

Iggy is sinds juni 2011 wetenschappelijk programmeur bij CentERdata, waar hij aan verschillende projecten werkt. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Sample Distributor en SMS gebruik binnen het SHARE Project en ESS Sweden. Daarnaast ontwikkelt hij mobiele apps voor het Android platform zoals het Tijdsbestedingsonderzoek en het onderzoek Sampling Happiness In Natural Environments. Ook voert Iggy IT projecten uit voor de panels van CentERdata waaronder het mobiliteitsonderzoek waarin hij samenwerkt met de Universiteit van Twente.

En hij ontwikkelt diverse websites voor verschillende opdrachtgevers waaronder www.kostenmodel.examineringmbo.nl waarmee de kosten van het totale examenproces berekend kunnen worden. En bijvoorbeeld. www.ipto.nl voor de verzameling van data voor de Integrale PersoneelsTellingen Onderwijs en de nieuwe website voor Planmirror.

Hij studeerde Hogere Informatica aan de hogeschool AVANS in Breda. Van 2006 tot 2011 werkte hij bij een e-business organisatie waar hij verschillende rollen vervulde. Uiteindelijk was hij verantwoordelijk voor de opzet van de gebruikte ontwikkelstraat.

Expertise

 Apps
 Panel- en Sample Management software
 Data verzameling Software
 Software achitectuur
 Java
 PHP